6 Nisan 2014 Pazar

TEOG Sınavı İçin Kelime Sınavı

TÜM SINIFLARA AİT DERS ve ÇALIŞMA KİTAPLARI CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ
1. Believe me please. I didn’t kill anybody.
     I am not guilty. I am ………………….
a) wealthy                 C) innocent
b) poor                      d) unusual

2. M.Kemal Atatürk was the ……………..of the Turkish Republic.
A) government                 C) attack        B) first president            D) force                 

3. Many soldiers fought for ………….. in history.
 a) enemy                     c) war
 b) independence          d) treaty


4. What’s Barbara doing?  
   -She is getting …………. for the party.
a)ready           b) better      c)anxious           d) hot                          


4.  Achieve means to……………
a)reach your goal    b)think carefully        c)know your goal     d)believe in success

5. “scream” means……………………….
a)big      b)huge     c)shout     d)think

6-Mehmet Öz is a …………..
a)actor    b)surgeon    c)inventor    d)painter

7.  A:Where did he get his ………………?  
     B:He graduated from Ankara University.
a)publish    b)generation    c)goal   d)education

8. “cooperate” means……
a)share the works   b)do homework           c)to be happy           d)to learn

9. I couldn’t solve the ……………in the story
a)robber     b)mystery     c)question     d)jewellery

10. ………….. tells the place of the story
a)plot     b)resolution    c)climax    d)setting

11. An ………………………..person can forget things
a)absent-minded            b)hardworking               c)helpful      d)cheerful

12.In the movie Superman …………….     the people
a)arrived             b)rescued       c)shadow          d)attack

13.Atatürk said “science is the most …………..guide in life”
a)try     b) goal   c)reliable   d)wish

14. “to decide” means …………..
a)to give someting to someone                      b)to think about something                  
 c)to make a choice about something            d)to give advice


15. He is so  creative that ………….
a)nobody likes him                   b)he can make different homeworks                 
c)you can find  him                  d)is handsome

16.nightmares are………….
a)winners    b)bad dreams   c)funny   d)good

17. He is ……………………in football.
a)interesting     b)exciting     c)interested   d)excited

18.I’ve been here since …………..
a)two hours    b)a long time     c)breakfast   d)days
19. “entertainment” is …………………………………
a)to say you are sorry    b)technological     c)being successful      d)amusing and enjoyable

20. His life story is ………………..

a)impressed    b)impressing            c)bored            d)terrified 

1C 2B 3B 4A 4A 5C 6B 7D 8A 9B 10D 11A 12B 13C 14C 15B 16B 17C 18C 19D 20B




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder